Egyszerű, rövid fogyókúrák

Egyszerű, rövid, olcsó fogyókúrák gyűjteménye. Eredmények, módszerek, receptek, előkészületek, bevásárlólista,minden egy helyen

Friss topikok

Linkblog

fogyókúra 1200 kalóriával (mintaétrendek)

2010.05.07. 20:56 | bkazalea | Szólj hozzá!

fogyókúra 1200 kalóriával (mintaétrendek)

 

Reggeli: 4 dkg sonkás felvágott,2 dkg sajtkrém, 5 dkg barnakenyér, reszelt cékla ( tetszés szerinti mennyiség)
Tízórai: 2 dl tej, 1 szelet Dexi
Ebéd: zöldséges makaróni, káposztasaláta
Uzsonna: 25 dkg gyümölcs
Vacsora: karalábésaláta petrezselymes joghurtmártással, 8 dkg sült csirkemell, 5 dkg barnakenyér
 
Zöldséges makaróni:
 
Hozzávalók: 50 dkg vegyes zöldség(sárgarépa, zöldbab, zöldborsó, karalábé, stb., 15 dkg rövid vékony makaróni, 25 dkg darált füstölt soványhús,  2 dl kefír, 2 dkg vaj.
A feldarabolt zöldségeket kevés sós vízben megfőzzük, leszűrve vajjal kikent tüzálló tálba tesszük. A zöldség levéből a tészta térfogatának kétszeresét felforraljuk, és kifőzzük benne a tésztát fedő alatt. A tészta fel fogja szívni a zöldséglevet és csodálatos íze lesz. Nem szabad teljesen megfőzni, ráborítjuk a zöldségre a tésztát és a füstölt húst, és forrón keverjük el a vajjal és kefírrel.Lefedve közepesen meleg sütőben addig sütjük, míg a teteje szép piros nem lesz. 
 
Karalábésaláta petrezselymes joghurtmártással:
 
Hozzávalók: 3 csokor petrezselyem, 2 dl joghurt, 1 mokkáskanál citromlé, só, bors, 1 evőkanál napraforgóolaj, 2-3 karalábé, 20 dkg zsenge sárgarépa, 1 alma.
2 csokor petrezselymet a joghurttal simára turmixolunk, citromlével, sóval, borssal ízesítjük, végül az olajat belekeverjük. A karalábét és a sárgarépát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Az almát héjastul félbevágjuk, vékonyra szeleteljük. A zöldségeket az almát a mártásba forgatjuk, hideg helyen 1-2 órát állni hagyjuk, petrezselyemmel díszítve tálaljuk. (folyt.köv.)

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokura-egyszeruen-olcson.blog.hu/api/trackback/id/tr191982603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fogyókúra 1200 kalóriával
süti beállítások módosítása